asbest

Asbestsanering door AGB Bouw in Stolwijk

Ligt op uw agrarische bedrijfsgebouw nog asbest op het dak en wilt u daarvan af? Wacht daar niet te lang mee, ook met oog op de verzekering. AGB Bouw voert de asbestsanering voor u uit. Na de sanering plaatsen we nieuwe, moderne dakpanelen.

IMG_20180622_091030-min-768x576

Stap 1
Inventarisatierapport

Allereerst laten we een inventarisatierapport opstellen door een onafhankelijke onderzoeker. Dit gebeurt conform de richtlijn SC 540. In het rapport staat op welke plekken in het gebouw asbesthoudende materialen zitten en in welke mate. Ook staat hierin de risicoklasse en de beste saneringsmethode. Met dit rapport voldoet u aan de wettelijke eisen. Heeft u al een inventarisatierapport, dan mag dit niet ouder zijn dan drie jaar. Zo nodig zorgen wij voor een nieuw rapport. Ook regelen we de vergunning (de sloopmelding).

asbest-verwijderen-en-huis-054-1024x486

Stap 2
asbestsanering

Op basis van het rapport gaan we over tot asbestsanering. Dit gebeurt aan de hand van een veiligheidsprotocol voor asbestsanering binnen óf buiten. Na de asbestverwijdering komt er een onafhankelijk bedrijf langs voor inspectie. U moet kunnen aantonen dat de verwijdering professioneel is gebeurd. Daarom krijgt u van ons de stortbonnen en de vrijgave van het asbest. Ook de sloopmelding voor asbestverwijdering kunnen we voor u regelen.

klaas graveland

Stap 3
nieuwe dakpanelen

Nadat het asbest is verwijderd plaatsen we het nieuwe dak. Dat kunnen golfplaten zijn, maar ook sandwichpanelen. Dit zijn twee metalen platen met daartussenin een isolerende laag schuim. Sandwichpanelen zorgen voor een betere isolatie, wat u beslist gaat merken in de energierekening. U kunt ook kiezen voor zonnepanelen op het dak, waarmee u nog meer energiekosten bespaart.

Asbestsanering door AGB Bouw

Wilt u af van het asbest op uw daken? Kies ook voor asbestsanering door AGB Bouw. We werken secuur, gebruiken alleen de beste materialen en werken met ervaren vakmensen. Als u wilt plaatsen we direct daarna nieuwe, energiebesparende dakpanelen.

Ja, graag contact