Mask Group 28@2x

Staalbouw specialist

Zoekt u een specialist in staalbouw? AGB Bouw in Stolwijk is specialist staalbouw voor de agrarische bouw en de utiliteitsbouw. Opdrachtgevers schakelen ons in voor zowel nieuwbouw, uitbreiding als renovatie.

_MMK9420

Constructies voor agrarische bouw en utiliteitsbouw

AGB Bouw bouwt en renoveert stallen, hallen en loodsen in de agrarische sector. Ook bouwen en renoveren we bedrijfspanden en bedrijfshallen. AGB Bouw verzorgt het hele proces van de staalbouw: van ontwerp en montage tot en met de oplevering.

AGB-1

Ontwerp en levering

We maken uw staalconstructie op basis van een bestaande constructietekening. Is die er nog niet, dan maken we het ontwerp zelf. Aan de hand daarvan bepalen welke materialen nodig zijn. We ontwerpen en leveren alle benodigde staalconstructies, zowel de draagconstructies als de hulpconstructies. Heeft u zelf al een tekening of ontwerp? Dan werken we dit ontwerp natuurlijk ook graag voor u uit.

Loods fcs Stolwijk 4 2mb

Conservering van staalbouw

Om oxidatie in uw staalbouw te voorkomen, zorgen we bij AGB Bouw voor staalconservering. Dit voorkomt dat de constructie zijn sterkte verliest, met alle veiligheidsrisico’s van dien. Afhankelijk van de situatie kiezen we voor een specifieke staalconservering. Zoals thermisch verzinken, een poedercoating of natlakken.

AGB-9

Voordelen van staalbouw door AGB Bouw

Het voordeel van een staalconstructie is dat we deze snel kunnen opbouwen. Dit zorgt voor een efficiënt proces. Ook houden we grip op de kwaliteit van de stalen constructie en de plaatsing daarvan. Tijdens staalbouwwerkzaamheden zijn we altijd heel strikt met de veiligheidseisen, in het belang van mens en dier.

AGB-3

Of kies voor totaalbouw

Houdt u graag alle werkzaamheden in één hand? AGB Bouw is ook specialist in betonbouw en dak- en gevelbekleding . We kunnen zelfs het totale project voor u uitvoeren; inclusief het eventuele metsel- en timmerwerk en de afwerking tot in detail.

Meer informatie over staalbouw

AGB Bouw werkt secuur, gebruikt de beste materialen en werkt met ervaren vakmensen. Wilt u meer weten over staalbouw door AGB Bouw? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ja, graag contact