Image 4@2x

Agrarisch

Heeft u plannen voor nieuwbouw, aanbouw of renovatie van een stal, hal of loods? En zoekt u een bouwer die snapt wat u bedoelt en wat belangrijk voor u is? AGB Bouw is van oudsher specialist in agrarische nieuwbouw en renovatie. Ook als het gaat om bijvoorbeeld een kaasmakerij, een ijsmakerij, een grasdrogerij of een werktuigenberging. Opdrachtgevers kiezen voor AGB Bouw vanwege onze kwaliteit, onze heldere communicatie en onze efficiënte aanpak.

Uw stal van A tot Z

Hijskraan

Bouwen van A tot Z

AGB Bouw is veel meer dan een montagebedrijf. We bouwen van A tot Z. Van betonwerk en staalconstructie tot dak- en gevelbekleding. Is er betimmering en metselwerk nodig? Ook dat voeren we voor u uit. We kunnen het tekenwerk zelf voor u uitvoeren en de vergunningen regelen. Flexibel van A tot Z.

Stal

Met kennis van de agrarisch bouwen

U kunt vertrouwen op onze jarenlange kennis van agrarisch bouwen. We kennen dus de kwaliteitseisen en snappen wat voor úw bedrijfsvoering belangrijk is. We denken met u mee over alle aspecten van de agrarische bouw. Dat zit ‘m vaak in de details. Juist die zijn zo belangrijk. Óns doel is úw doel: een optimale werkomgeving.

Bouwvakker

We regelen het voor u

U bouwt vast niet wekelijks. Of jaarlijks. Daarom nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen. Door u te adviseren over materialen en slimme oplossingen voor uw bedrijfsvoering. En door u mee te nemen in het proces. Zonder dat u daar zelf veel tijd mee kwijt bent. U het boeren, wij het bouwen.

hamer

Zorgvuldig en efficiënt bouwen

Klanten van AGB Bouw waarderen onze efficiënte aanpak. Dat begint bij een zorgvuldige voorbereiding. Daarbij bepalen we ook het meest efficiënte bouwproces. Dat vraagt om een strakke planning en een zorgvuldige afstemming.

Knipsel.JPG floor

Totaalbouw

Betonbouw

 | 

Staalbouw

 | 

Dak- en gevelbeplating

AGB Bouw is specialist in de totale nieuwbouw van agrarische gebouwen, zoals hallen, stallen en loodsen. We besteden veel aandacht aan de werkvoorbereiding, zodat de bouwwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk plaatsvinden. Daarbij streven we ernaar om snel en flexibel te bouwen.

4 k

Renovatie

Asbestsanering

 | 

Dakrenovatie

 | 

Gevelrenovatie

Is uw stal, hal of loods dringend toe aan een opknapbeurt? Met een goede renovatie krijgt uw pand een nieuwe, frisse uitstraling. AGB Bouw is specialist in dak- en gevelrenovatie. Ook renovatie van betonwerk en staalwerk is mogelijk.

foto 6 driehuizen
Grasdroog-
schuur | Driehuizen
_MG_0367
_MG_5652
Melkcarrousel | Berkenwoude
Both 3
ZL 1
Rosenboom 1
Jantjes 3
wagenberging | West Graftdijk
foto 6 de crom

Bouwplannen? Of een oriënterend gesprek? Bel direct 0182 607 121