Vooruitgang geeft ons energie

Hoe goed je het vooraf ook bedenkt, in de praktijk kan het anders lopen. Zeker op de bouwplaats. Wanneer we tegen onverwachte problemen aan lopen, vinden wij de oplossing. Gaat niet, bestaat niet. Door tot het klaar is.

Wij willen groeien. Iedere dag zoeken naar wat beter kan. Steeds sneller en beter bouwen. De energie die we uit onze ontwikkeling halen is onze brandstof. Daarmee realiseren we de beste bouwwerken. Want stilstaan is achteruitgaan.

Gewoon goed werk

Wat wij doen? Gebouwen neerzetten waarin jij je werk kan doen. Wij houden van aanpakken, duidelijkheid en korte lijnen. Want dat werkt voor iedereen.

Wat we doen, doen we samen, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Hard lachen, hard werken. Alles op z’n tijd, maar altijd door tot het af is. Niks is lekkerder dan aan het einde van de dag met een goed gevoel de bus instappen. Dat is gewoon goed werk.

Aanpakken, duidelijk zijn en vooral doen.

  • Snel en flexibel We begrijpen dat je de nieuwbouw of renovatie graag snel realiseert. Door een plan te maken, mee te denken én de schouders eronder te zetten, bouwen wij efficiënt.
  • Duurzaam vakwerk Wat we doen, doen we graag gelijk goed. Daarom werken we met ervaren vakmensen en gebruiken we graag duurzame materialen.
  • Actief meedenkend We denken mee over slimme oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan hoe jij je werk doet. Nu en in de toekomst.
  • Goede begeleiding Geen zorgen over het bouwproces, wij nemen graag zoveel mogelijk verantwoordelijkheid uit handen. Bij AGB kun je vertrouwen op maximale ontzorging en transparantie.