Ontwerp

Voordat de eerste paal in de grond gaat, leren we je goed kennen. Ons proces begint dus met een gesprek. Waar ben je naar op zoek? Zijn wij de juiste partij om dat te leveren? Op basis van wat je nodig hebt, komen wij met een ontwerp. Als je al een ontwerp hebt, nemen we dat niet zomaar over. We kijken er kritisch naar en gaan samen op zoek naar de beste bouwkundige uitvoering.

“AGB zet niet zomaar een pand neer, maar kijkt ook naar de randzaken en ze denken mee.”
Marjolein de Ruiter, Trafohuis

Werkzaamheden

Wij zijn de partij die alles voor je regelt. We vragen vergunningen aan, bestellen de materialen en maken de planning. Jij kunt voor alles bij ons terecht, en wij zorgen dat het goed komt.

Op de bouwplaats bewaken wij de kwaliteit van de werkzaamheden. We voeren zelf werkzaamheden uit en werken nauw samen met de onderaannemers. Waar nodig, betrekken we jou erbij. Wil je dit zo? Heb je daar over nagedacht? We houden je betrokken zonder dat het je een hoop aandacht en energie kost.

Communiceren

Door het hele proces heen zijn wij jouw aanspreekpunt. We werken transparant en houden korte lijnen met jou als opdrachtgever. Je kunt dus altijd bij ons terecht met al je vragen, maar ook met je ideeën. We werken flexibel. Dus als er in de loop van het project nieuwe inzichten ontstaan, kunnen we bijsturen. Bij onvoorziene problemen houden wij je op de hoogte, en werken we samen aan de oplossing die voor jou werkt.