foto 1 de crom

Agrarische
renovatie

Is uw agrarische gebouw toe aan een flinke opknapbeurt? Renovatie van uw stal, hal of loods is in veel gevallen voordeliger dan nieuwbouw. En is vaak sneller en gemakkelijker te realiseren. AGB Bouw renoveert jaarlijks vele agrarische gebouwen. Uw gebouw is dan weer helemaal bij de tijd, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid.

AGB-6

Dak- en
gevelrenovatie

AGB Bouw heeft veel ervaring in dakrenovatie. We denken graag met u mee over het meest geschikte product voor uw situatie. Welke beplating u nodig heeft, hangt af van de wensen en eisen op het gebied van isolatie, ventilatie, luchtvochtigheid en daglicht. We denken graag met u mee over profileringen, kleuren en isolatiediktes van het materiaal.

Floor 5 zonnepanelen

Zonnepanelen
plaatsen

Met zonnepanelen op uw dak verdient u uw investering snel terug op uw energierekening. Kiest u hiervoor, dan bekijken we welke dakbekleding het meest geschikt is voor de situatie. Een slimme investering waarvan u beslist veel profijt hebt.

asbest

Asbestsanering

Ligt op uw agrarische bedrijfsgebouw nog asbest op het dak en wilt u daarvan af? Wacht daar niet te lang mee, ook met oog op de verzekering. Wij regelen voor u het inventarisatierapport. Hierin staat het soort asbest, de mate waarin dit aanwezig is, de risicoklasse en de beste saneringsmethode. Zo voldoet u aan de wettelijke eisen. We regelen de aanvraag van de vergunningen (de sloopmelding), waarna het asbest wordt verwijderd.

Renovatie van uw stal, hal of loods?  Ja, graag meer informatie

Vliet Zl 1
Renovatie melkveestal | Opdam
kevin 7
Aanbouw melkveestal | Stolwijk
vd bas 14
Kaasmakerij,
melkcarrousel
en renovatie stal | Nieuwerbrug
20201113-IMG_8043-bewerkt
Renovatie
schuur | Leidschendam
20201113-IMG_8098-bewerkt
Renovatie stal | Bodegraven

Bouwplannen? Of een oriƫnterend gesprek? Bel direct 0182 607 121