Floor 1-lr

Agrarische
totaalbouw

AGB Bouw is specialist in de totale nieuwbouw van agrarische gebouwen, zoals hallen, stallen en loodsen. We besteden veel aandacht aan de werkvoorbereiding, zodat de bouwwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk plaatsvinden. Daarbij streven we ernaar om snel en flexibel te bouwen. Het materiaalgebruik stemmen we af op de functie van het gebouw. Omdat we onze producten goed kennen, passen we deze optimaal toe.

foto 15 driehuizen

Betonwerk

Wilt u een schuur, loods of stal laten bouwen? Dan beginnen we met de onderbouw: het heiwerk en het aanbrengen van de (kelder)vloer of de fundering. Zo nodig storten we ankers in voor de staalconstructie.

Mask Group 28@2x

Staalbouw

We ontwerpen, leveren en monteren de staalconstructie die nodig is voor uw agrarische gebouw. We maken een ontwerp dat aansluit op uw wensen, eisen en budget. Heeft u zelf al een tekening of een ontwerp? Dan maken we op basis daarvan constructieberekeningen, detailberekeningen en werktekeningen.

foto 6 bos kuijt

Dak- en
gevelbeplating

Staat de staalconstructie, dan plaatsen we de dak- en gevelbeplating. We adviseren u over de meest geschikte beplating voor uw stal, hal of loods. We onderscheiden golfplaten en sandwichpanelen. Welke beplating u nodig heeft, hangt af van uw wensen en eisen op het gebied van isolatie, ventilatie en daglicht. Ook is er veel keuze in profileringen.

foto 6 driehuizen
Grasdroog-
schuur | Driehuizen
_MG_0367
_MG_5652
Melkcarrousel | Berkenwoude
Both 3
ZL 1
Rosenboom 1
Jantjes 3
wagenberging | West Graftdijk
foto 3
Vleesveestal | Nieuw-Lekkerland

Bouwplannen? Of een oriënterend gesprek? Bel direct 0182 607 121