foto 13

Daarom
AGB bouw

AGB Bouw is specialist in nieuwbouw en renovatie van agrarische gebouwen en bedrijfsgebouwen. Zoals stallen, hallen, loodsen, schuren, bedrijfspanden en bedrijfshallen. Wij zijn specialist in betonbouw, staalbouw, wand- en dakbeplating en renovatie. U kunt ons inschakelen voor totaalbouw: van betonwerk en staalbouw tot dak- en gevelbekleding, metselwerk, timmerwerk en de afbouw tot in detail. Opdrachtgevers kiezen voor AGB Bouw vanwege onze kwaliteit, onze heldere communicatie en onze efficiënte aanpak.

foto 16 bos kuijt

Ervaren vakmensen

Zoals gezegd: kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom werken we uitsluitend met ervaren vakmensen. Ook in vacatures vragen we altijd om mensen met ervaring in de agrarische bouw en de utiliteitsbouw. We zetten onze mensen in op de juiste plek.

_MMK9415

Duurzame
materialen

Als u bouwt of renoveert, dan wilt u daar de komende decennia geen omkijken naar hebben. We bouwen daarom voor de toekomst. Met hoogwaardige materialen die lang meegaan en waarmee u energie bespaart en het milieu ontziet.

AGB-1

Zorgvuldige
voorbereiding,
efficiënte
aanpak

Een goed begin is het halve werk. Daarom besteden we veel aandacht aan de werkvoorbereiding. Daardoor zijn we efficiënt en secuur in de uitvoering en is uw pand snel wind- en waterdicht. Dat betekent: van A tot Z een vlot bouwproces.

_MMK9331

Maximale
ontzorging

Als ondernemer heeft u wel meer aan uw hoofd. Daarom nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen. We helpen u met de vergunningaanvraag en met het maken van een gedetailleerd bouwontwerp dat past bij uw ambities. We nemen u mee in het hele bouwproces, met heldere communicatie en frequente afstemming. Transparantie en vertrouwen zijn onze kernwaarden.