Intellian ZL 2

Utiliteit

Ondernemen is vooruitkijken. Blijven ontwikkelen en groeien. En op een gegeven moment misschien: bouwen. Heeft u plannen voor een nieuwe bedrijfshal of nieuw bedrijfspand? AGB Bouw geeft graag vorm aan uw ambities. Dankzij onze efficiënte aanpak bouwen we snel, flexibel én secuur. Het resultaat: een heerlijke werkplek voor de toekomst, mét de uitstraling die past bij uw bedrijf. Opdrachtgevers kiezen voor AGB Bouw vanwege onze kwaliteit, onze heldere communicatie en onze efficiënte aanpak.

Totaalbouwer

Tekening

Uw bedrijfspand van A tot Z

We bouwen van A tot Z. Van fundering en de staalconstructie tot en met de dak- en gevelbekleding. Ook de betimmering en het metselwerk voeren we voor u uit. En vaak verzorgen we ook de volledige afbouw van een nieuwe bedrijfspand of bedrijfshal. Dat doen we conform de tekeningen van de architect. Zijn er nog geen tekeningen, dan regelen we dit. Ook de vergunningen.

Gebouw

Secuur en zorgvuldig

We besteden veel aandacht aan de werkvoorbereiding. Dat doen we graag zorgvuldig. Daardoor verloopt ons bouwproces lekker efficiënt en kunnen we alle tijd besteden aan een zorgvuldige uitvoering en secure afwerking.

Bouwvakker

Vakmensen met oog voor detail

Bij utiliteitsbouw gaat het om de details. Die bepalen de uitstraling van uw bedrijfspand of bedrijfshal. Daarom selecteren we onze vakmensen heel zorgvuldig. Ze werken secuur en zijn niet snel tevreden. Bovendien werken we uitsluitend met ervaren mensen.

Hijskraan

Snelle en flexibele bouw

Dankzij onze goede werkvoorbereiding en de efficiënte uitvoering is uw nieuwe bedrijfspand of bedrijfshal snel wind- en waterdicht. Dit zorgt van A tot Z voor een efficiënt proces en korte doorlooptijd van de totale bouw van uw bedrijfspand of bedrijfshal.

ZL 1

Totaalbouw

Betonbouw

 | 

Staalbouw

 | 

Dak- en gevelbeplating

We verzorgen de totale nieuwbouw van uw bedrijfspand of bedrijfshal. Daarbij nemen we ook de volledige afbouw voor onze rekening.

AGB-6

Renovatie

Asbestsanering

 | 

Dakrenovatie

 | 

Gevelrenovatie

Is uw bedrijfspand of bedrijfshal dringend toe aan een opknapbeurt? Met een goede renovatie krijgt uw pand een nieuwe leven en een nieuwe, frisse uitstraling. AGB Bouw is specialist in dak- en gevelrenovatie. Ook renovatie van betonwerk en staalwerk is mogelijk.

Intellian ZL 1
_MG_5256
ZL 1
Bedrijfsloods | Bergambacht
Winkel zl 13
zl smederijstraat 2
foto 1 ab co
zon 5
Campinggebouw | Berkenwoude
nieuwkoop 14 zl

Bouwplannen? Of een oriënterend gesprek? Bel direct 0182 607 121