ZHD 3 na

Utiliteit
renovatie

Elk bedrijfspand en elke bedrijfshal is op een gegeven moment toe aan renovatie. Omdat de uitstraling niet meer past bij deze tijd en uw bedrijf. AGB Bouw geeft uw bedrijfspand of bedrijfshal een nieuw leven en een frisse uitstraling. Met renovatie verbetert u de duurzaamheid, met als resultaat een lagere energierekening.

AGB-6

Dak- en
gevelrenovatie

Met dak- en gevelrenovatie krijgt uw bedrijfsgebouw een compleet nieuwe uitstraling. AGB Bouw werkt het liefst met hoogwaardige producten. In sommige situaties heeft u recht op energie-investeringsaftrek (EIA), waardoor het aantrekkelijker wordt om te kiezen voor hoogwaardige isolerende sandwichpanelen. Dit draagt bij aan meer duurzaamheid en een langere levensduur.

Floor 5 zonnepanelen

Zonnepanelen
plaatsen

Met zonnepanelen op uw dak verdient u uw investering snel terug op uw energierekening. Kiest u hiervoor, dan bekijken we welke dakbekleding het meest geschikt is voor de situatie. Een slimme investering waarvan u beslist veel profijt hebt.

zl smederijstraat 5

Verduurzaming
en besparing

Met dak- en gevelrenovatie zorgt u niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar voldoet u ook aan de laatste duurzaamheidseisen. U bespaart daarmee dus op de energiekosten, helemaal in combinatie met zonnepanelen. Uw pand is klaar voor de toekomst. En omdat we efficiƫnt werken volgens een strakke planning, kunt u daar binnenkort al van profiteren.

Renovatie van uw bedrijfspand of bedrijfshal?  Ja, graag meer informatie

ZHD 13 na
Renovatie
bedrijfsloodsen | Moerdijk
smeding zl 6
20201113-IMG_8043-bewerkt
Renovatie
schuur | Leidschendam
Richard zl 1
Renovatie
schuur | Stolwijk
10

Bouwplannen? Of een oriƫnterend gesprek? Bel direct 0182 607 121