Intellian ZL 2

Totaalbouw
van uw
bedrijfspand

We verzorgen we de totale nieuwbouw van uw bedrijfspand of bedrijfshal. We voeren dan alles uit: van fundering, staalwerk en dak- en gevelbeplating tot afwerking in detail.

_MMK9420

Betonbouw
& staalbouw

Wilt u een bedrijfspand of bedrijfshal laten bouwen? Dan beginnen we met de onderbouw: het heiwerk en het aanbrengen van de fundering. Zo nodig storten we ankers in voor de staalconstructie. Vervolgens plaatsen we de staalconstructie.

zl smederijstraat 5

Dak- en
gevelbekleding

Staat de staalconstructie, dan brengen we de dak- en gevelbekleding aan. Welke panelen? Dat hangt af van uw wensen en eisen op het gebied van isolatie, energiebesparing en daglicht. Belangrijk is natuurlijk de uitstraling van uw nieuwe bedrijfspand of bedrijfshal. Er is volop keuze in profileringen en kleuren, dus u kunt er zeker van zijn dat uw pand een passende uitstraling krijgt. AGB Bouw werkt graag met hoogwaardige dak- en gevelpanelen met een zeer lange levensduur. Uiteraard passen we uitsluitend panelen toe die voldoen aan de eisen van het bouwbesluit.

ZL 25

Gevelpanelen

De gevelbekleding bepaalt de uitstraling van uw bedrijfspand of bedrijfshal. U kunt kiezen voor horizontale en verticale gevelpanelen. Ze zijn er in diverse profileringen en in vrijwel elke kleur. De dikte van de panelen hangt af van de RC-waarde (isolatiewaarde) die u hiermee wilt bereiken. Met ons advies maakt u beslist de juiste keuze, voor nu en in de toekomst.

ZHD 8 na

Dakpanelen

Met hoogwaardige, isolerende dakpanelen geeft u uw gebouw de bescherming en isolatiewaarde die nodig is. Ook dakpanelen zijn leverbaar in diverse profileringen en kerndiktes (voor de juiste isolatiewaarde) én met diverse daglichtoplossingen. Ze zijn geschikt voor zowel platte als hellende daken. U kunt ook kiezen voor een ongeïsoleerd dak. Kiest u voor zonnepanelen, dan denken we graag mee over de beste toepassing. Ook dakpanelen zijn leverbaar in vrijwel elke kleur.

Totaalbouw van uw bedrijfspand of bedrijfshal?  Ja, graag meer informatie

Intellian ZL 1
ZL 1
Bedrijfsloods | Bergambacht
foto 1 ab co
zl smederijstraat 2
Bedrijfsverzamelgebouw | Bergambacht
_MG_8375
Bedrijfsverzamelgebouw | Stolwijk
Winkel zl 13
Bedrijfsverzamelgebouw | Zevenhuizen
_MG_5256
zon 5
Campinggebouw | Berkenwoude

Bouwplannen? Of een oriënterend gesprek? Bel direct 0182 607 121